Fjallraven tasker: æstetisk og moderne design

Alle er glade for en god rygsæk (foto eventyrsport.dk)

Alle er glade for en god rygsæk (foto eventyrsport.dk)

Tasken er et uundværligt redskab i hverdagen. Tasker bruges både i forbindelse med arbejde og skole, såvel som når man skal ud og handle eller på udflugter. Derfor har man brug for, at en taske opfylder alle ens behov. Dette gælder for eksempel, at den er rummelig og har tilpas mange lommer og funktioner, uden at tasken bliver indviklet og rodet i sit udtryk.

Tasker skal derfor også gerne være slidstærke. De fleste kender følelsen af ærgrelse, når man har investeret i en taske, der ikke kan holde til læsset, og som derfor hurtigt går i stykker. Men blot fordi en taske er praktisk og slidstærk, er det ikke ensbetydende med, at man må gå på kompromis med design og det æstetiske udtryk. En klassiker i taske verden er blevet tasken med det letgenkendelige logo af en ræv. Fjällräven er en taske som ikke er gået af mode, men stadig er en af de mest moderne tasker på markedet.

Godt udstyr i klassisk design

Fjällräven er kendt for sin helt klassiske og simple rygsæk, men det er ikke den eneste taske, som dette kendte mærke byder på. Også andre udformninger af tasken har vundet frem på markedet.

En taske eller rygsæk som er funktionel og slidstærk er ikke at kimse ad, og derfor bliver de fleste også utrolig glad for deres taske, som har holdt gennem mange strabadser. Selv når en yndlingstaske går i stykker, vil de fleste i ren og skær desperation gøre så meget som muligt for at lappe den sammen igen, da man sjældent ikke kan finde den samme taske igen. Dette er dog ikke tilfældet når det gælder tasker af mærket Fjällräven, som stadig findes i de fleste butikker som har et relativt stort sortiment af tasker og rygsække.

 

Se et udvalg af Fjallraven tasker her

 

Læs mere om fjällräven her:

Fjällräven – en sikker leverandør af alt det praktiske

Share
Posted in Rygsæk. Tags: , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *