Varme dametrøjer

Skovhus strik - professionelt strik (foto gundtoft.dk)

Skovhus strik – god varm trøje (foto eventyrsport.dk)

Man behøver blot at stikke tåen ud af døren, ligesom man ville gøre det i havet, for at mærke vinterens gysende kulde. Den er her ikke helt, men den er godt på vej. Og indimellem kan den finde på at bide én i tåen eller hvad man ellers stikker ud i kulden.
Vinteren kan hurtigt komme til at lyde som en ubehagelig årstid, men det behøver den ikke at være. Hvis man klæder sig ordentligt på, så kan man rent faktisk koncentrere sig om andet end at fryse og få øjnene op for, hvor smuk en årstid vinteren i grunden er. Man kan starte med at gå sin garderobe igennem og se på, hvad man har af vintertøj. Har man gode dametrøjer, jakke, sweaters, uldstrømper etc.? Alt det, som man alligevel ikke kan bruge af tøj her om vinteren, kan man ligeså godt pakke sammen og opbevare et andet sted, sådan at man får skabt lidt mere luft og orden i sit klædeskab.

Ekstra værn med dametrøjer

Man skal selvfølgelig sørge for at få sig en rigtig god vinterjakke, men selv de bedste vinterjakker er ikke nok i sig selv. Man må også sørge for at have gode dametrøjer under sin jakke, som lige yder jakken den ekstra varme den behøver, for at skabe et fuldendt værn mod kulden. Man kan finde et bredt udvalg af dametrøjer i god kvalitet hos forhandlere, der sælger tøj og udstyr til friluftsliv. Sådanne steder fører de kun mærker, der laver tøj, der er designet til at kunne holde til vejrmæssige udfordringer. De er samtidig rigtigt smarte. Det er derfor en god idé at sørge for at have nogle dametrøjer herfra, så man sikrer sig god og behagelig passage gennem vinteren. På den måde kan få øjnene op for vinterens skønhed og andre kvaliteter.

Find gode dametrøjer her

Find tøj til kvinder her:

Vær godt klædt på med en Skovhuus strik

Tøj til kvinder: Feminint streetwear

 

Share
Posted in Dametøj, Tøj, Trøje. Tags: , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *